säännöt & ohjeet myyjille

Luethan huolellisesti ennen pöydän varaamista!

säännöt

 

Näillä haluamme luoda mukavan, reilun ja siistin kirpputoriympäristön kaikille asiakkaillemme. Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt luetuiksi ja ymmärretyiksi sekä sitoudut noudattamaan niitä.

Meillä yksityiset ihmiset myyvät käytettyä ja itseltään ylijäänyttä tavaraa.

Uusien tuote-erien, piraattituotteiden, aikuisviihteen, käyttäjälleen vaaraa aiheuttavien laitteiden ja aineiden (aseet, (pois lukien teräaseet, jotka säilytetään lukollisessa vitriinissä) lääkkeet, helposti syttyvät aineet, rikkinäiset sähkölaitteet (laitteet on mahdollista testata paikan päällä), tupakka- ja alkoholituotteet, sekä huonekasvien ym. pilaantuvien tuotteiden (poikkeuksena leivonnaisten sopimusvalmistajat), kosteusvaurion kokeneiden tai voimakkaasti tuoksuvien tuotteiden myynti on kielletty.

Vastuu edellä mainittuja ehtoja vastaan myyntiin tuotujen tuotteiden aiheuttamista vahingoista on myyntipaikan vuokralaisella.

CityKirppis Jasminella Oy pidättää itsellään oikeuden poistaa myynnistä kielletyksi tai laittomaksi katsomansa tuotteet. Myyntipaikka, joka rikkoo kirpputorin sääntöjä, tyhjennetään ja myyntijakso katkaistaan välittömästi. Myyntipaikkavuokraa ei tällöin palauteta. Myyjä on itse täysin vastuussa myytävistä tuotteista.

Myynnistä poistetuista tuotteista ilmoitetaan myyjälle.

Säilytämme tuotteita 7 vrk, jonka jälkeen ne hävitetään, mikäli niitä ei ole noudettu.

CityKirppis Jasminella Oy vastaa oman vakuutuksensa puitteissa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, varkauden, murron, ilkivallan tai muun yhtiöstä riippumattoman vahingon sattuessa.

HINNAT

  1 - 10 iso pöytä + iso rekki >1m 35,00€

11 - 22 pöytä + rekki <1m 30,00€
23 - 62 hyllykkö + rekki 30,00€
63 - 82 lasten os.pöytä 15,00€
83 - 98 lasten os.hyllykkö 20,00€
99 - 120 pöytä <1m 20,00€ / rekki 10,00€

pop up -lokero/hyllypaikka 15,00€

hylly vitriinistä 30,00€
(yksittäinen tuote lukitussa vitriinissä 25% provisiolla)

provisiomyynti 25 %
(osastoilla taide, valaisimet, matot, elektroniikka, harrasteväline jne.)

 

ohjeet myyjille

 

PÖYDÄN VARAUS JA MAKSU:
Pöytävarauksen voit tehdä sähköpostitse osoitteesta myynti@citykirppisjasminella.fi paikan päällä Hämeenkatu 21-23, 05800 Hyvinkää tai suoraan varausjärjestelmästämme KirppariKallesta. Pöydän ensimmäinen jakso maksetaan viimeistään hintalappujen tulostuksen yhteydessä.

Maksamaton pöytä vapautetaan seuraavalle myyntijakson ensimmäisenä päivänä klo 17.00, jos et ole ilmoittanut siitä, ettet pääse täyttämään pöytää täyttöaikana. Ilmoitukset aina sähköpostitse.

Pidemmissä myyntijaksoissa muut viikot voidaan vähentää myyntitilityksestä.

HINTALAPUT:
Hintalaput tulostetaan aina Jasminellassa paikan päällä, eikä niitä voi tehdä itse. Voit esitäyttää hintalaput sähköisesti KirppariKalle -palvelussa tai vaihtoehtoisesti hakea ns.” tyhjät” hintalappuarkit ja täyttää tuotetiedot käsin. Hintalaput voit käydä tulostuttamassa heti, kun varauksesi on voimassa. Jokaisessa myytävässä tuotteessa tulee olla viivakoodillinen hintalappumme. Hintalapussa tulee lukea tuotekuvaus sekä hinta. Emme myy tuotteita joista puuttuu tuotekuvaus, hinta tai hintaa on sutattu.

Verhoihin ym. kodintekstiileihin  kannattaa laittaa mitat näkyviin. Mikäli tuotteessa on jokin kuntoon vaikuttava asia, mainitse myös siitä hintalapussa, esim. puuttuva osa.

HINTALAPPUJEN KIINNITYS:
Hintalaput ovat tarrapohjaisia, siitä huolimatta suosittelemme kaikissa tekstiileissä lisäkiinnitystä. Voit käyttää lisäkiinnitykseen nuppineuloja, hakaneuloja, klemmareita, narua, tms. Ethän taita hintalappua niin, että viivakoodi menee ruttuun tai katki. Koko viivakoodin tulisi olla suora, jotta kassamme lukee sen. Hintalappuja ei saa kiinnittää henkareihimme. Hintalappuja kuuluu pöydän hintaan 3 arkkia (1 arkki = 40kpl tarroja) /myyntijakso, lisäarkit maksavat 0,50€/ kpl ja ne maksetaan tulostuksen yhteydessä.

Muuttaessasi tuotteen hintaa kesken myyntiajan, tee aina uusi hintalappu.

Jasminella ei myy tuotteita, joiden hintalaput ovat epäselviä tai sutattuja, tai joissa hintalappu on irrallaan. Siisti myyntipaikka houkuttelee ostajia – pidäthän paikkasi yleisilmeen siistinä.

Kaikkien vuokraan sisältyy pöytien siistiminen henkilökunnan toimesta, siinä määrin kun muulta työltämme ehdimme!

TUOTTEIDEN ASETTAMINEN MYYNTIPÖYDÄLLE:
Tuotteiden on mahduttava myyntipöydän sisäpuolelle eikä lattialle saa asettaa tuotteita. Älä tuo kerralla liikaa tavaraa myyntiin, pöytä pysyy siistimpänä kun tuotteita on järkevä määrä.

Tuotteet eivät saa tulla pöydästä yli käytävän puolelle tai naapuripöytiin eikä pöydän päätyihin saa ripustaa tuotteita. Mikäli tuotteet eivät pysy myyntipöydän sisäpuolella, henkilökunta poistaa osan tuotteista pöydästä.

MYYTÄVIEN TUOTTEIDEN KUNTO JA LAATU:
Tavaroiden sekä vaatteiden täytyy olla siistejä, ehjiä ja puhtaita. Pese vaatteet hajustamattomilla pesuaineilla. Mieti aina mitä itse ostaisit ja mitä siitä maksaisit. Käy läpi tuotteesi hyvässä valossa ja hävitä suoraan rikkinäiset, nukkaiset tai pinttyneet vaatteet, tekstiilit ja tavarat.

MYYNTIJAKSON ALOITTAMINEN:

Myyjä voi tuoda myytävät tuotteet halutessaan jo myyntijakson alkua edeltävänä aukiolopäivänä, arkisin (ti-pe) klo 17.00-18.00 ja viikonloppuisin (la-su) klo 14.00-15.00.

Vaihtoehtoisesti voit täyttää pöydän myös myyntijakson ensimmäisen päivän aikana (ti – pe ennen klo 17.00 ja la – su ennen klo 14.00)

Voit käydä muuten täyttämässä ja hoitamassa myyntipöytääsi myyntijakson aikana aina aukioloaikojen puitteissa.

Hinnoittelussa saa käyttää vain Jasminellassa tulostettuja hintalappuja.

 

MYYNTIJAKSON PERUMINEN / SIIRTÄMINEN:

Myyntipaikan peruutukset tai siirrot tulee tehdä viimeistään kaksi (2) aukiolopäivää ennen myyntijakson alkamista sähköpostitse.

Mikäli asiakas peruu myyntijaksonsa myöhemmin, veloitamme vuokran kokonaisuudessaan.

Maksettua vuokraa emme pysty palauttamaan.

MYYNTIPÖYDÄN TYHJENNYS
Myyntipöydän tulee olla tyhjä ja vapaa seuraavaa myyjää varten viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen sulkemista; ti-pe klo 17.00 ja la-su  klo 14.00 mennessä. Mikäli pöytää ei ole tyhjennetty näihin ajankohtiin mennessä, kirpputori perii 15€ sakkomaksun sekä tavaroiden säilytyksestä 5€ / vrk.

Ilmoitathan aina henkilökunnalle mahdollisista esteistä sekä myöhästymisistä sähköpostitse. Meiltä voi tilata tyhjennyspalvelun, jonka hinta on 5€.

MYYNNIN REAALIAIKAINEN SEURAUS KIRPPARIKALLESSA
Voit seurata myyntiäsi reaaliajassa KirppariKalle tunnuksillasi. KirppariKallessa näet aina tuotteen juoksevan tuotenumeron ja hinnan. Täyttämällä hintalappuarkit sähköisesti näet myös tuotekuvauksen myydystä tuotteesta. Lisäohjeita hinnoitteluun

TILITYS
Tilitys tehdään aina kassalla pöydän tyhjennyksen jälkeen myyntijakson päättymispäivänä. Tilityksen saat käteisellä tai pankkitilille. Tilille tilitykset maksamme asiakkaille viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tilisiirrossa menee pankista riippuen yleensä 1-3 arkipäivää (kirpputorilla käytössä Nordea). Tilinumeron voit lisätä KirppariKalle palveluun omiin tietoihisi. Välitilityksiä on mahdollista tehdä kuuden päivän jaksoissa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi tilityksen yhteydessä.

MYYNTITUOTTEIDEN ALENTAMINEN
Voit alentaa myyntipöydän tuotteita eri tavoin. Voit alentaa koko myyntipöytäsi tuotteet millä alennusprosentilla vain, kertomalla siitä ensin kassalle. Alennus menee asiakasnumerosi taakse, jolloin kassa alentaa automaattisesti kaikki asiakastililläsi myynnissä olevat tuotteet (poikkeuksena vitriinissä olevat tuotteet, joihin tulee erikseen merkata alennus). Meiltä löydät valmiina laminoidut alennuslaput. Emme myy tuotteita, joissa hinta on sutattu tai vaihdettu käsin.

HENKARIT
Henkarit ovat vain lainassa myyntijaksosi ajan, niitä ei saa viedä kotiin.

 HÄLYTTIMET

0,50€/kpl tai rajaton käyttö 5€/viikko

KADONNUT TUOTE
Jos huomaat myyntipaikaltasi tuotteen kadonneen, kierrä kirpputorin muut myyntipaikat huolella, katso hintalaputtomat rekki + laatikot. Jos tästä huolimatta et löydä tuotettasi, kerro henkilökunnalle mikä tuote sinulta on kadonnut ja ota itsellesi ylös, koska olet tuotteen viimeksi nähnyt. Henkilökunta etsii tuotetta myyntipaikkoja siivotessa ja löytäessään palauttaa sen myyntipaikallesi.  Jos tuote on kadoksissa senkin jälkeen, kerro henkilökunnalle tuotteen katoamisajankohta.

VARKAUDET
Varkauksien estämiseksi meillä on käytössä tallentava valvontajärjestelmä ja hälytinportit. Niitä voi vuokrata kassalta 0,20€ hintaan. Kirpputori ei ota vastuuta varastetuista tai kadonneista tuotteista, mutta tekee kaikkensa niiden estämiseksi ja varkaiden kiinni saamiseksi ja ilmoitamme kaikki varkaudet poliisille.

Pidätämme kaikki oikeudet ottaa myyntipöydistä ja myynnissä olevista tuotteista kuvia, mainostaa ja julkaista niitä sosiaalisessa mediassa.

LAHJOITUKSET

Jos haluat lahjoittaa kauttamme myymättä jääneet tuotteet, kohteinamme on eläinsuojelutyö sekä vähävaraiset perheet.

 

Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa hinnastoja, sääntöjä ja niiden ehtoja.

Maksamattomat pöytävuokrat ja sakot CityKirppis Jasminella Oy hoitaa perintäyhtiön kautta.

TOIVOTAMME MUKAVIA OSTO-, JA MYYNTIHETKIÄ KANSSAMME.

MUISTA ANTAA MEILLE PALAUTETTA, JOTTA OSAAMME KEHITTÄÄ TOIMINTAAMME.

  

 

maksupalveluntarjoaja

 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com